Datum: 18-01-2022 - 17:26
24
jan
'16

TV-programma 'Van de Kaart' van Omroep West trekt een lijn door Noordwijkerhout.

Presentator Jet Sol trekt in het televisieprogramma van Omroep West 'Van de Kaart' een lijn op de kaart ergens in de regio. Ze moet in een rechte lijn van A naar B zien te komen. Samen met cameravrouw Annelies Dijkman en geluidsman Kees van de Knaap gaat Jet op pad...

dwars door huizen, struinend door straten ontmoeten ze allerlei mensen uit de regio. Een programma met bijzondere ontmoetingen en hilarische situaties. Iedere week is het spannend of Jet het eindpunt haalt. Als het lukt wacht haar een groots welkom.

Afgelopen zaterdag trok Jet een lijn op de kaart van ons eigen Noordwijkerhout en maakte ze diverse opnames voor dit populaire tv-programma. Als eerste had zij een bijzondere ontmoeting met Karin in het centrum van het dorp, om vervolgens de ervaringen te horen van Richard de Groot die net thuis was van zijn deelname aan de Dakar-rally van 2016 in Argentinië.

Het eindpunt was dit keer bij de carnavalsvereniging De Keiebijters, Jet vervolgde haar weg over het Bavo-terrein en kwam in het CAT-gebouw terecht waar de Keiebijters onder leiding van Coen van Zuylen druk bezig zijn om hun carnavalswagen klaar te maken voor de grote optocht op zaterdag 6 februari in Kokkerhout.

Uiteindelijk behaalde Jet ook het eindpunt van de getrokken lijn in Noordwijkerhout en dat was de Feesthal van de Keiebijters. Daar werd ze enthousiast ontvangen door voorzitter Gerard Kuijpers en leden van de carnavalsvereniging, die op deze dag gestart waren met het inrichten van hun Feesthal voor het komende carnaval.

U kunt deze leuke uitzending gaan bekijken op donderdag 4 februari en de start is om 17.00 uur en wordt daarna ieder half uur herhaald. Maar u kunt het programma t.z.t. ook terugkijken op de website van Omroep West, klik hier.

De foto's zijn van BON en zijn gemaakt bij de Keiebijters.