Datum: 24-09-2020 - 00:10
10
jan
'16

Marjo-rettes winnaars 24ste Liedfestival van de Kaninefaaten. (update foto's en filmpjes)

23 jaar lang heeft het Liedfestival op de laatste zondagmiddag in november plaatsgevonden, maar dit jaar werd het voor het eerst op zaterdagavond in januari gehouden. In een lekkere drukke Schelft kon men maar liefst van 14 deelnemers genieten. Aan het eind van de avond...

werd door de jury bekendgemaakt dat de titel van het beste Carnavalslied 2016 ging naar de 'Marjo-rettes' met 'Carnaval in Kokkerhout'. (zie filmpje) De eerste prijs van het meest carnavaleske nummer ging naar de 'The Four Dees'.

We hebben een filmpje en foto's voor u met het winnende lied van de Marjo-rettes. Dit zijn de dames van Popkoor Bloom en de naam Marjo-rettes is natuurlijk vernoemd naar Prinses Atalanta die in het dagelijks leven Marjo heet.

Een bijzonder optreden was er voor de Nederlandse 'Boyband P4', zoals al eerder op BON bekend gemaakt. De vier boys bleken Prins Bombardon van de Keiebijters, Prins Florus van de Duinknijnen, Prins Goor en Prins Geer van de Tulpkabouters te zijn, die al een tijd op zoek naar een 5e lid....en die werd op deze avond natuurlijk gevonden: Prins Habilem. (zie filmpje, klik hier)

 

Foto's en filmpjes zijn van de redactie van BON.
(Binnenkort nog veel meer foto's bij JP/Snapshot)

Klik hier voor het winnende lied van Marjo-rettes met 'Carnaval in Kokkerhout'.