Datum: 02-06-2020 - 21:44
28
dec
'15

TV presentator Gaston Knolleveld kondigt 'Kokkerhoutse Boeren Loterij' aan! (filmpje)

Vandaag bleek ons dorp in het middelpunt van de belangstelling te staan door de komst van TV presentator Gaston Knolleveld die een grootse Kokkerhoutse Boeren Loterij aankondigde. Ter promotie was Gaston vandaag in het centrum van Kokkerhout te vinden waar hij de...

eerste prijsjes al wist weg te geven. Natuurlijk trok dit grote belangstelling van de Noordwijkerhouters en ging de komst van deze loterij als een lopend vuurtje door het dorp.

Tussen 4 en 16 januari 2016 kunt u bij uw aankoop bij meer dan 25 Kokkerhoutse winkeliers (NOV) één van de meer dan 17.000 loten ontvangen van de Kokkerhoutse Boeren Loterij.

U maakt kans op leuke prijzen van de deelnemende winkeliers en natuurlijk op de grote hoofdprijs! Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan!

Wat deze prijs inhoudt is nog een geheimpje, maar Gaston belooft u een heel bijzondere Boeren prijs die op 17 januari tijdens het Boerenmatinee in Café van der Geest zal worden uitgereikt en waar u welkom bent vanaf 14.30 uur.

Wie zal rond half vijf als grote winnaar uit de bus, of beter gezegd de envelop komen? Wie roept presentator Gaston Knolleveld uit tot Boerenpaar van het carnaval van 2015/2016?

De feestelijke uitreiking duurt tot 19.00 om zo iedereen met de winnaars een groot Boeren feest te laten vieren. Uiteraard zijn de kleine boertjes en boerinnetjes ook welkom om hun eigen feestje mee te vieren.

En als klap op de vuurpijl staat de winnaar op 8 februari tijdens het Boerenbruiloftsfeest in het middelpunt van de belangstelling. Eerst ontmoeten zij u graag om 12.00 uur in van der Geest waar ook bekenden, vrienden en familie zich verzamelen.

Om 13.30 uur zal dan het ja-woord worden gegeven bij het gemeentehuis waar uiteraard de Prins bij aanwezig zal zijn. En ook dan is het nog niet voorbij!

In een grote stoet gaan we naar de Schelft om een groot feest te vieren. Iedereen met een kaartje is van harte uitgenodigd om dit feest bij te wonen en te genieten van de heerlijke Boerenkool met Worst. De gezellige polonaise en fantastische optredens maken deze middag helemaal compleet.

Doe dus mee met de Kokkerhoutse Boeren Loterij en wees erbij op 17 januari om 14.30 uur in Café van der Geest en later tijdens de Boerenbruiloft op maandag 8 februari om 12.00 uur in Café van der Geest, 13.30 uur bij het gemeentehuis, of natuurlijk tijdens het grote feest in de Schelft vanaf 14.25 uur.

Klik op de foto voor het filmpje.