Datum: 06-07-2022 - 13:05
11
nov
'15

Activiteiten 'Pietenhuis' in een nieuwe locatie weer van start gegaan. (foto's)

Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van het pand van Floor Vink in de Havenstraat en een leegstaande winkel in de Zeestraat, is het Pietenhuis dit jaar verhuisd naar de voormalige kantoorruimte van Rensie Uitzendbureau op de hoek Dorpsstraat/Victoriberg/Herenweg....

Ook dit jaar krijgt de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (het NOV) geregeld weer hulp van vrijwilligers van Stichting van het kind.

Het Pietenhuis is open van woensdag 11 november t/m zaterdag 28 november. Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag is er een programma met verschillende sessies, van knutselen tot speculaaspoppen versieren.

Op de eerste woensdagmiddag van 11 november hebben de kinderen Sinterklaas mutsen gemaakt voor de intocht van de Sint op komende zaterdag.

De toegangskaartjes a € 1,00 voor het Pietenhuis zijn te koop bij het VVV in de Dorpsstraat. Mocht u willen doneren voor de Stichting voor het kind, dan kunt u dit doen in de daarvoor bestemde bus die in het pietenhuis zal staan.

Heel graag zien wij u terug in het Pietenhuis in Noordwijkerhout! Het programma van het Pietenhuis kunt u bekijken op de laatste twee foto's in de fotoslideshow.

Foto's BON.