Datum: 02-10-2023 - 16:21
08
nov
'15

Prins Florus en Prinses Fauna het 48ste Prinsenpaar der Duinknijnen. (94 foto's)

Dit weekend was het dan eindelijk zover, in het Duinknijnenrijk werden in Trefcentrum de Duinpan de nieuwe Prinsenparen bekend gemaakt. Zo was er vrijdagavond bij de Dwergknijnen eerst het afscheid van Prins Vegas en Prinses Paris en vervolgens werd het nieuwe Prinsenpaar...

bekend gemaakt, Siep van Maris zal dit jaar de Dwergknijnen voorgaan als Prins Jut en gaat dit samen doen met Eline v.d. Laan die als Prinses Jul door het leven zal gaan. Wij wensen Prins Jut en Prinses Jul een fantastisch jaar toe! Klik hier voor het item met de foto's.

Na deze avond was het zaterdagavond 7 november de beurt aan de Duinknijnen voor de bekendmaking van de 48e Prins der Duinknijnen. Dit kon natuurlijk niet voordat Prins Holiday en Prinses Sunshine afscheid hadden genomen van hun fantastische jaar op een carnavaleske manier.

Kort na het afscheid van het 47ste Prinsenpaar begon de bekendmaking van de 48e Prins der Duinknijnen. De Duinknijnen zijn op zoek naar een nieuwe ruimte op hun carnavalswagen te kunnen bouwen maar dat lukt nog niet helemaal. Daarom werd maar op het podium de nieuwe carnavalswagen gebouwd en daarmee kwam ook de nieuwe prins tevoorschijn.

Albert van Haaster zal dit jaar het Duinknijnenrijk gaan regeren als Prins Florus en zijn lieftallige vrouw Petra van Haaster staat daarbij als Prinses Fauna aan zijn zijde. Het thema voor het komende carnavalsjaar in het Zilkse zal dan ook zijn bloemen, planten en dieren.

Na de bekendmaking van het Prinsenpaar ging het feest nog door tot in de late uurtjes. De Duinknijnen zijn er helemaal klaar voor met deze 2 geweldige Prinsenparen en verwachten weer een groots carnavalesk jaar tegemoet te gaan, waar men een ieder graag voor wil uitnodigen om dit mee te gaan maken.

94 foto's redactie BON. (nog meer foto's binnenkort bij JP)