Datum: 07-08-2020 - 20:05
24
apr
'12

Noordwijkerhouter met gestolen scooter, ook dader "tanken zonder te betalen" van € 5,10.

Om half één plaatsten we een nieuwsitem over een 15 jarige Noordwijkerhouter die op een gestolen scooter in Noordwijk rondreed en daar aangehouden werd. Dit kon gebeuren door goed oplettende politieagenten, bij de aanhouding dacht één van de agenten wat komt die scooter me toch bekend voor, waar heb ik die meer gezien????

Op het bureau werd door hem even "gegoogled" op internet en ja hoor toen wist hij het weer, hij had het gezien op de websites van Blik Op Noordwijk/Noordwijkerhout. Zo kon de 15 jarige Noordwijkerhouter ook nog worden aangehouden voor de diefstal van "tanken zonder te betalen" bij het Total Tankstation op de Herenweg in Noordwijkerhout en zo kon deze zaak ook gelijk worden opgelost.

De betreffende jongeman zal zich moeten verantwoorden voor de rechter en krijgt tevens een rekening gepresenteerd van het gedupeerde Tankstation. Zij mogen buiten de € 5,10 , wettelijk gezien ook nog eens € 151,- extra in rekening brengen bij deze jongeman. De redacties van Blik Op Noordwijk en Noordwijkerhout denken dat BON voortaan op de startpagina staat van de computers op het politiebureau!!!