Datum: 28-05-2023 - 06:13
08
sep
'15

Dagboek Oranjefeest 2015: de maandag. (foto's) (Oranjebowlingbokaal voor Team van der Slot)

Het Oranjefeest in Noordwijkerhout ging eigenlijk afgelopen zondag al van start, met de Baggerloop en het Darttoernooi op De Steeg. De Oranjevereniging zelf startte op de maandag met vier activiteiten. Overdag is men op ziekenbezoek geweest en in de avond was...

er zwemmen voor de jeugd, bridgen en het bowlingtoernooi. De redactie van BON probeert de komende Oranjefeestdagen zoveel mogelijk activiteiten te bezoeken en daar een fotoverslag van te doen op BON. Mist u een activiteit en heeft u daar foto's van dan houden we ons aanbevolen, mail uw informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ziekenbezoek:

Overdag zijn onze zieke dorpsbewoners in de streekziekenhuizen bezocht door vrijwilligers van de Oranjevereniging en langdurig zieken in Noordwijkerhout werden door de Oranjevereniging blij gemaakt met een attentie.

Voor de volgende activiteiten geldt, dat de uitslagen later nog zullen volgen.

12e Oranje zwemkampioenschappen:
In samenwerking met de zwemvereniging Noordwijkerhout, werd voor de 12e keer de Noordwijkerhoutse Oranje zwemkampioenschappen gehouden in het zwembad van De Schelft. Op drie afstanden (de vrije slag, schoolslag en rugcrawl) is door de jeugd gestreden om de felbegeerde medailles. Foto´s PR in de fotogalerij

Oranjebridgedrive in de Schelft:
In een volle toneelzaal van de Schelft werd de 24ste Oranjebridgedrive gehouden. Foto´s redactie BON in de fotogalerij.

Oranjebowling toernooi:

Dit jaar is er wederom gestreden om de ‘Oranjebowlingbokaal van Noordwijkerhout'. Geoefende en ongeoefende bowlers maakte gelijke kans op een overwinning, dit door het toepassen van een handicapsysteem.

Tevens werd in samenwerking met Bowlingvereniging Noordwijkerhout net als vorig jaar het succesvolle Oranjebowlingtoernooi uitgebreid met een jeugdtoernooi. Het toernooi vond plaats bij Flamingo Bowling. Foto´s redactie BON in de fotogalerij.

64 foto's BON.