Datum: 01-10-2020 - 03:44
23
aug
'15

Het eerste Zomercarnaval een zonnig groot succes in Kokkerhout. (foto's+filmpje optocht)

Zaterdag 22 augustus heeft voor de 1e keer, onder heerlijke en zeer passende zomerse omstandigheden, het zomercarnaval plaatsgevonden in Noordwijkerhout. De zomerse feestdag begon om 16:00 uur met een vrolijke en zeer zonnige optocht door het centrum van Kokkerhout...

Over belangstelling had de Zomerse optocht niet te klagen, de mensen stonden in rijen dik te kijken, de wandelende optocht kon er zelfs soms moeilijk doorheen komen. Er hadden zich 13 mooie groepen aangemeld en dat is niet verkeerd 'zo voor de eerste keer' in het Caribische sferen ondergedompelde carnavalsgekke Kokkerhout.

De prima organisatie lag in handen van de jubilerende 55-jarige carnavalsvereniging De Kaninefaaten en de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging.

Na de optocht en de prijsuitreiking barstte het tropische feest verder los op de Steeg met op het podium een Zumba demonstratie, een optreden van El Nino, de slagwerk groep van St. Jeanne D'arc, de zangers Rob van Dam en Mike Daane en De Koetillers. Onder muzikale begeleiding van DJ Ricardo was er ook nog een heuse Limbowedstrijd en die werd gewonnen door Lara van Schie.

Om 21.00 uur werd het buitenfeest afgesloten en werd de start gegeven voor de ook eerste Zomeravond Kroegentocht bij de vijf kroegen in het centrum van ons dorp. Het Zomerse feestje duurde tot in de kleine uurtjes...... euuhhh Kaninefaaten volgend jaar weer? (foto's kroegentocht volgen later)

153 foto's Danique Vogels en BON (+filmpje optocht, klik hier)