Datum: 09-07-2020 - 11:40
05
aug
'15

Timmers Verpakkingen en Transportbedrijf Peter van Tol optimaliseren hun samenwerking.

In 2009 is Timmers Verpakkingen gestart met een Ford Mondeo station als bedrijfswagen, die was al snel te klein en werd geruild voor een Opel Vivaro busje om de klanten in de Bollenstreek hun orders te kunnen leveren. Ook pallets werden steeds meer geleverd en daarom werd...

een samenwerking met Transportbedrijf Peter van Tol werd gestart. Vanaf 2013 kwam het postkantoor naar de Gieterij en de aanvoer van pakketten groeide gestaag.

Begin 2015 werd begonnen met een extra service om postpakketten op te halen bij bedrijven. Een service die wordt gewaardeerd en door steeds meer bedrijven wordt gebruikt. Omdat de piek aan het eind van de dag ligt werd er gekeken naar een snellere methode om die pakketten op te halen.

Het resulteerde in een Mercedes Sprinter met laadklep waar 6 postkarren mee opgehaald kunnen worden. Om de bekendheid van Timmers verpakkingen te vergroten en met name de service van het postkantoor voor de vele webshops onder de aandacht te brengen werd de samenwerking met Peter van Tol uitgebreid.

De regio waar van Tol transport in rijdt sluit goed aan bij de potentiële doelgroep van Timmers Verpakkingen. Het resulteerde in een prachtige nieuwe trailer met een mooie bedrukking die lekker opvalt. Zo is de kracht van beide bedrijven, service gericht, klantvriendelijk en snel als het moet, samen gekomen op de nieuwe trailer.

Vanzelfsprekend werd Theunissen Reclame, de buren van Timmers Verpakkingen, gevraagd om de belettering op de trailer en de auto te malen en die hebben de klus tot volle tevredenheid van Peter van Tol en Frank Timmers geklaard. Nu maar veel kilometers maken.

Foto's BON