Datum: 20-09-2020 - 18:23
08
jun
'15

Afstudeerconcert Pauline van Eeden beloond met een '8.5'. (foto's)

Na 4 jaar studeren aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag was het voor de Noordwijkerhoutse Pauline van Eeden (o.a. bekend van de Passie van Noordwijkerhout, Proms op het plein en dirigente van kinderkoor ‘de Schalmei) afgelopen zaterdagavond tijd om haar afstudeerconcert...

te geven. In de voorstelling genaamd: ‘Zo trots als een pauw’ kwamen diverse nummers aan bod. Van kleine nummers met gitaar en harp tot grote bandstukken met diverse blaasinstrumenten. Ook haar eigen kinderkoor ‘de Schalmei’ uit Noordwijkerhout zong mee tijdens het nummer ‘Are we all we are’.

De voorstelling werd afgesloten met het prachtige lied Gabriellas Sang, waarbij uit alle hoeken van de zaal studiegenoten samen een koor vormden.

Het was een voorstelling met een boodschap die het publiek heeft weten te raken. Achteraf werd er gesproken over een indrukwekkende, ontroerende voorstelling, waarbij diverse genres de revue passeerden.

Na uitgebreid beraad van de examencommissie werd deze voorstelling beloond met een 8.5! Dit prachtige resultaat werd tot in de vroege uurtjes door Pauline samen met vele Noordwijkerhouters gevierd.

Foto's BON en PR!