Datum: 17-10-2021 - 03:17
16
apr
'12

Meiden VVSB-D7M derde op internationaal voetbaltoernooi. (laatste deel dagboek)

De meiden van het VVSB voetbalteam D7M hebben onlangs deelgenomen aan een international voetbaltoernooi in Assen. BON volgde het team met een dagboek, helaas konden we het laatste deel door technische problemen tot op heden niet plaatsen. Maar gelukkig hebben we het...

uiteindelijk toch voor elkaar gekregen en kunnen we u dag 3,  van het dagboek (het slot), laten mee beleven. Deel 1 en 2 kunt ook u nog lezen klik hier.

Dagboek VVSB voetbalteam D7M; laatste deel van het dagboek.
Na een heerlijke maar te korte nacht zaten we vroeg aan het ontbijt en dat viel toch wel een beetje tegen om 8 uur. Om 9 uur stond onze eerste tegenstander al weer klaar en daarom moesten we zo vroeg ontbijten. Maar nadat we netjes onze broodjes hadden opgegeten gingen we met de busjes van Flexible Human Service weer richting het voetbalveld. Daar aangekomen was het tijd geworden om ons om te kleden en de warming up te doen.

Klokslag 9 uur waren we helemaal klaar voor de wedstrijd, alleen hadden we het toch wel zwaar, het viel niet helemaal goed bij iedereen dat feesten tot in de vroege uurtjes. Gelukkig stond het met de rust nog 0-0 en kregen we een donderpreek van onze coach. We moesten gaan voetballen, zei hij en dat gingen we dan ook doen maar het ging niet vanzelf. Het laatste fluitsignaal kwam toch als een soort verlossing en kwamen we niet verder dan een bloedeloze 0-0.

We kregen nu een paar uurtjes rust en zo konden we weer wakker worden. Tussendoor gingen we onze nieuwe vriendinnen, een meidenteam uit Gorichem, aanmoedigen. Ondertussen werd het toch 12 uur en was onze laatste wedstrijd van dit toernooi in aantocht. De harde kern van "ouders" wilden toch nog wel eens wat zien van ons, alleen de volgende tegenstandsters waren echt reuzen. Jeetje wat waren deze meiden groot en maar we gingen ons best doen om toch een lekker potje te voetballen en dat lukte eigenlijk nog best wel goed. Helaas viel er een tegendoelpunt en verloren we met 1-0.

Na de wedstrijd werden een paar broodjes gegeten die waren gesponsord door Albert Heijn. Er waren ook nog rookworsten van slager Klein meegenomen, door één van de ouders en dat was dus smullen. Daarna nog ff onze vriendinnen aanmoedigen want die moesten winnen en bij winst mochten zij van hun coach naar de kermis. Wij zouden dan ook meegaan en gelukkig wonnen onze vriendinnen de wedstrijd en wat is er nu leuker dan met 30 meiden naar de kermis te gaan....gezelligggggggggg.

Op de kermis hebben we ons zakgeld aangesproken en leuke dingen gedaan, sommige van ons hadden een super grote voetbal gescoord en andere weer een suikerspin. Al met al werd het een gezellige middag en toen moesten we naar naar ons slaapplekje om ons klaar te maken voor het avondeten {kipkerrie}. Na het eten gingen we naar het eindbal waar alle prijzen werden uitgereikt en daar bleek dat wij derde waren geworden en dat werd dus één groot feest. In de late uurtjes kwamen we weer op onze slaapplek aan waar we voldaan in slaap vielen, nadat we natuurlijk eerst nog ff wat hadden gerupst.

De volgende ochtend was het eten, spullen pakken en mochten we weer lekker naar huis, met een beker onder onze arm en allemaal een medaille om de nek. Toen we om half 12 op de brink aankwamen, stonden daar allemaal gelukkige ouders op ons te wachten. Na een kort praatje en een aantal foto`s te hebben genomen, zijn we allemaal lekker naar huis gegaan. O ja de coach had nog wel ff gezegd dat we dinsdag geen training zouden hebben, hij was zo trots op ons dat hij ons 2 dagen vrij gaf, yeah.

Afgelopen zaterdag hebben we toch ook weer gevoetbald en nu tegen UVS d7 en deze wonnen we met dikke cijfers en wel met 6-0. Zo zijn we nog steeds in race voor het kampioenschap, dus dat krijgt zeker nog een vervolg.
Klik op de foto voor een vergroting, foto pr.