Datum: 26-03-2023 - 14:35
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

04
mrt
'15

Bewoners ontvangen sleutel nieuwe woning Blok 2 Puyckendam. (29 foto's)

Vanaf vandaag worden door de Woningstichting Sint Antonius van Padua de eerste sleutels uitgereikt van de 27 nieuwe woningen in Blok 2 genaamd Bethlehem van Nieuw Puyckendam. Op 15 oktober 2014 werd Blok 1 Hofwijk opgeleverd en op 18 en 19 maart zullen de nieuwe...

bewoners van Blok 3 hun sleutel in ontvangst mogen nemen.

Nadat deze eerste fase van Nieuw Puyckendam afgerond is zullen de laatste gebouwen (behalve de recreatieruimte) rond mei gesloopt gaan worden. Vlak voor de zomer zal dan de eerste paal geslagen kunnen worden en verwacht men dat de laatste appartementen medio 2016 opgeleverd gaan worden. In totaal zijn er dan 126 nieuwe appartementen gerealiseerd in het nieuwe Puyckendam.

De woningen zijn zeer energiezuinig gebouwd en hebben het Energielabel van A+ gekregen, op de daken van alle gebouwen liggen (en komen nog) honderden zonnepanelen (zie foto's). Deze panelen zorgen er voor dat de verlichting, liften en apparatuur in de openbare ruimten worden voorzien van elektriciteit.

De investering van de zonnepanelen wordt zelfs al in vijf jaar terugverdiend en zorgt er dan ook voor dat de nieuwe bewoners veel minder algemene kosten hoeven te betalen.

29 Foto's redactie BON