Datum: 02-10-2023 - 17:54
14
feb
'15

Een Blik Op de carnavalsoptocht door Kokkerhout. (183 foto's)

Onder toeziend oog van vele getuigen vond om 12.30 uur de overdracht plaats van de Kokkerhoutse sleutel bij het gemeentehuis. De burgemeester wilde de sleutel pas overdragen aan Prins Valentijn na een proeve van bekwaamheid. De Prins moest met pijl en boog...

3x raak schieten in drie harten. Gelukkig ging hem dat bij de laatste pijl toch nog goed af en kon de sleutel door burgemeester Goedhart gegeven worden en de optocht van start gaan. De burgemeester is dit weekend weer even boer, terwijl prins Valentijn met zijn prinses Baccara de scepter zwaaien de komende dagen in Kokkerhout.

Het was ook dit jaar weer een fantastische optocht met zeer veel mooie wagens en deelnemers die allerlei onderwerpen op de hak namen. Ook Blik Op Noordwijkerhout kwam twee keer aanbod en daar kunnen we als redactie natuurlijk alleen maar trots op zijn.

Het was een lekker rustig weertje en dus was het goed toeven langs de kant van de weg. De 183 foto's in de fotogalerij zijn van de redactie van BON, later volgen de foto's van de prijsuitreiking in De Schelft.