Datum: 22-10-2021 - 04:26
30
jan
'15

Skydive actie door Gary Yanover tegen de hondenbelasting in 'Man Bijt hond'.

Actievoerder Gary Yanover uit Noordwijkerhout van de Actie tegen de Hondenbelasting is afgelopen woensdag 28 januari de uitdaging aangegaan om deel te nemen aan de rubriek 'Extreem Bericht' van het NCRV Programma Man Bijt Hond. Man Bijt Hond biedt mensen een podium om een voor...

hun belangrijke boodschap over te brengen aan het groot publiek. Gary is samen met zijn vrouw en hond gereisd naar Indoorskydive Roosendaal waar hij voor het eerst in zijn leven skydiving mocht proberen.

Het onderwerp wordt omstreeks 18:50 uur uitgezonden op woensdag 4 februari aanstaande. Kijk naar deze uitzending om te zien of het Gary lukt om zijn boodschap uit te spreken terwijl hij een skydive nam in winden van 193 km per uur.

Het doel van de Actie tegen de hondenbelasting is het afschaffen van de hondenbelasting in Nederland. Gary heeft een Burgerinitiatief opgericht waarin de Tweede Kamer wordt gevraagd de hondenbelasting af te schaffen.

Om te slagen zijn er minimaal 40.000 handtekeningen nodig waarvan een klein 20.000 al zijn opgehaald. Zie Facebookpagina “Actie Tegen De Hondenbelasting” of website www.stophondenbelasting.nl voor meer informatie over deze actie en een link naar de petitie.

 

Foto PR

Foto BON