Datum: 16-08-2022 - 21:16
08
jan
'15

Goede Vrijdag 3 april 2015 de vertolking van "De PASSIE van Noordwijkerhout".

Een groep enthousiaste Noordwijkerhouters, Ria Vink, Anita van der Zon, Martijn Barnhoorn, Peter van den Berg en Martijn Pompe, hebben het plan gevat om het passieverhaal rond Pasen in ons dorp te vertolken. Velen kennen wellicht ‘the Passion’ die op Witte Donderdag door...

bekende Nederlanders wordt uitgevoerd. Deze is te zien op televisie. Ook het passieverhaal van Noordwijkerhout zal in deze week, namelijk op Goede Vrijdag 3 april 2015 om 20.30 uur, opgevoerd worden.

Het plan is om met getalenteerde, bekende Noordwijkerhouters dit bijzondere verhaal bij de Witte kerk, in het centrum van Noordwijkerhout, op te voeren. Al meerdere muzikanten, zangers, acteurs en koren zijn benaderd om hieraan deel te nemen.

Popkoor ‘Bloom’ heeft inmiddels aangegeven hieraan te willen deelnemen. Ook pastoor Goumans en dominee van der Weide hebben hun medewerking toegezegd.

Dit alles zal onder regie staan van Peter van den Berg die al meerdere toneelstukken bij ODI heeft geregisseerd. Binnenkort kunt u meer informatie verwachten.

Wilt u alvast meer weten? Wij zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Volg De Passie van Noordwijkerhout via Facebook.