Datum: 19-09-2021 - 13:21
14
dec
'14

Prins Piero en Prinses Pearl openen nieuw onderkomen voor de Duinrakkers.

De Duinrakkers zijn gevestigd aan de Duin en Dal en is al jaren een begrip in Noordwijkerhout. Een aantal pedagogische medewerksters zitten al meer dan 22 jaar in het vak en hebben menig Noordwijkerhouts kind al op zien groeien, waaronder ook een aantal Babyfaaten. De Duinrakkers...

heeft via deze weg officieel afscheid genomen van B4kids en hoe wel de naam kleine stapjes betekend, stappen we met reuze sprongen 2015 in.

Hierbij hoort een professionele look waaronder nieuwe polo's, nieuwe borden op het pand en nieuwe jassen, in knal oranje kleur. Medio januari zal zowel de binnen als de buitenkant een make-over ondergaan.

 

Zo kunnen alle locaties eenduidig naar buiten treden, maar natuurlijk behouden we wel ons eigen karakter. Aan het enthousiasme van alle medewerkers zal het niet liggen, dat blijkt wel om deze middag.

Er is een uitdrukking in Noordwijkerhout: God is een Noordwijkerhouter, want ondanks wat kou is het de hele middag droog gebleven.

Na de officiële opening door Prins Piero en Prinses Pearl en het lopen van een polonaise op de klanken van de hofkapel, konden alle ouders en kinderen genieten van een hapje en een drankje (ook de groene cake was heerlijk)

Met de Kerstman ook van de partij mochten de kinderen op de foto, er konden kerststukjes gemaakt worden en het kraampje met eigen gemaakte knutselwerk vond gretig aftrek.

De lootjes voor het enveloppe spel waren zo uitverkocht, de hoofdprijs een mooie ketting gesponsord door Juwelier Schilder werd gewonnen door Niek, Evi en Joni. Gefeliciteerd!

Wat een gezellige kerst sfeer. De opbrengst tot nu toe € 296,60- !! Niet alle ouders zijn geweest, dus deze week gaan we nog door met de verkoop van de knutselwerkjes.

Ergens in de kerstweken zal er dan een totaalbedrag zijn, wat we met de kinderen gaan brengen bij de Dierenhoeve.

Via deze weg alvast: Prins Piero en Prinses Pearl, Babyfaaten, Koetillers, bakkerij Marijnen, juwelier schilder maar vooral ouders en kinderen heel hartelijk bedankt.

Foto's PR.