Datum: 02-10-2023 - 15:57
30
nov
'14

Tulpkabouters presenteren tijdens Liedfestival Prins Tulpie en Prinses Ferrari.

Helaas voor Kokkerhout is onlangs de vierde 'Prins Carnaval' van het durrepie ons voorgoed ontvallen. Carnavalsvereniging de Vikings is weer terug naar de basis gegaan en hebben ze hun steek aan de kapstok gehangen. Door het wegvallen van het Prinsenpaar der Vikings gaf dat...

voor andere carnavalsgroeperingen toch ook weer de mogelijkheid om dat gat op te gaan vullen. De Tulpkabouters betreuren ten zeerste dat de vierde 'Prins carnaval' er niet meer is en daarom hebben ze besloten om uit eigen kring de vierde Prins van Kokkerhout weer nieuw leven in te blazen.

Onlangs kwam er witte rook uit de schoorsteenpijp van de Residentie der Tulpkabouters en dit betekent dat men er uit was wie de vierde Prins van Kokkerhout en de eerste Prins der Tulpkabouters moet gaan worden.

Op zondagmiddag 30 november werd tijdens het liedfestival van de jubilerende 55-jarige Kaninefaaten met het lied 'De Tijd is gekomen' de nieuwe eerste Prins der Tulpkabouters bekend gemaakt.

Het werd uiteindelijk Jaap Van Eeden (van de Poep) die als Prins Tulpie samen met Prinses Ferrari (Christa van de Vlugt van de Delfweg) dit jaar als prinsenpaar der Tulpkabouters door het leven zullen gaan.

Foto's BON.