Datum: 25-03-2019 - 10:39
23
nov
'14

Druk bezochte jubileum receptie-feestavond 55-jarige Kaninefaaten. (75 foto's)

Carnavalsvereniging De Kaninefaaten vierde zaterdagavond 22 november hun 55-jarig jubileum met eerst een receptie en daarna een spetterend feessie voor heel veel bezoekers. Tijdens de receptie ontvingen Prins Valentijn en Prinses Baccara en het bestuur van de Kaninefaaten vele felicitaties...

Een flink aantal bevriende carnavalsverenigingen uit het Kokkerhoutse en daarbuiten gaven acte de présence, waaronder de Bokken uit Voorhout, de Saksen uit Sassenheim, de Noortukkers uit Noordwijk, de Gaapstokken uit Lisse, de Cascarvieten uit Alphen a/d Rijn, de Plasduikers uit Langeraar, de FMN de Federatie Midden Nederland en uit het Kokkerhoutse de Babyfaaten, Koetillers, Keiebijters en de Duinknijnen met de Stropers uit het Zilkse.

Ook verschillende andere verenigingen uit Noordwijkerhout hadden een afvaardiging gestuurd om de felicitaties over te brengen. Het college van Burgemeester en Wethouders kwam ook met een zware delegatie om de Kaninefaaten te feliciteren met het heugelijke feit van 5x11 jaar.

 

Vele lovende woorden werden er overgebracht en cadeautjes geschonken aan de jubilerende carnavalsvereniging, maar er werd maar liefst drie keer tijdens de receptie een tegenprestatie verlangd van de Raad van Elf van de Kaninefaaten. Ze werden aangespoord om een polonaise te gaan lopen......maar dat is toch niet zo vreemd voor een carnavalsvereniging????

Om 23.00 uur barstte het echte feest los en dat duurde tot klokslag 01.00 uur op de prachtige locatie van Landgoed Tespelduyn.

75 Foto's redactie BON en later nog meer foto's bij Marc van der Molen, klik hier en Snapshot.