Datum: 03-06-2023 - 03:15
09
sep
'14

Dagboek Oranjefeest 2014: de maandag. (Oranjebowlingbokaal voor Team vd Slot)

Het Oranjefeest in Noordwijkerhout ging eigenlijk zondag al van start, met de Baggerloop. De Oranje- vereniging zelf startte op de maandag met vier activiteiten. Overdag is men op ziekenbezoek geweest en in de avond was er zwemmen voor de jeugd, bridgen en het bowlingtoernooi....

De redactie van BON probeert de komende Oranjefeestdagen zoveel mogelijk activiteiten te bezoeken en daar verslag van te doen op BON. Mist u een activiteit en heeft u daar foto's van dan houden we ons aanbevolen, mail uw informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vandaag zijn er 54 foto's.

Ziekenbezoek:

Overdag zijn onze zieke dorpsbewoners in de streekziekenhuizen bezocht door vrijwilligers van de Oranjevereniging en langdurig zieken in Noordwijkerhout werden door de Oranjevereniging blij gemaakt met een attentie.

Voor de volgende activiteiten geldt, dat de uitslagen later nog zullen volgen.

11de Oranje zwemkampioenschappen:
In samenwerking met de zwemvereniging Noordwijkerhout, werd voor de elfde keer de Noordwijkerhoutse Oranje zwemkampioenschappen gehouden in het zwembad van De Schelft. Op drie afstanden (de vrije slag, schoolslag en rugcrawl) is door de jeugd gestreden om de felbegeerde medailles. Foto´s redactie BON in de fotogalerij.

Oranjebridgedrive in de Schelft:
In een volle toneelzaal van de Schelft werd de Oranjebridgedrive gehouden. Foto´s redactie BON in de fotogalerij.

Oranjebowling toernooi:

Dit jaar is er wederom gestreden om de ‘Oranjebowlingbokaal van Noordwijkerhout'. Geoefende en ongeoefende bowlers maakte gelijke kans op een overwinning, dit door het toepassen van een handicapsysteem. Tevens werd net als vorig jaar het succesvolle Oranje bowlingtoernooi uitgebreid met een jeugdtoernooi. Het toernooi vond plaats bij Flamingo Bowling. Foto´s redactie BON in de fotogalerij.