Datum: 26-09-2020 - 10:01
27
aug
'14

Topaz Munnekeweij bedankt 175 vrijwilligers voor hun inzet.

Ieder jaar worden de vrijwilligers van Munnekeweij, op dit moment 175 in totaal, door Topaz Munnekeweij tijdens een bijeenkomst in het zonnetje gezet voor hun inzet voor de bewoners van het woonzorgcentrum. Afgelopen jaren werd dit altijd in december gedaan maar dit jaar wilde de organisatie...

, ook in verband met het 35 jarig bestaan, het op een ander tijdstip doen. Afgelopen dinsdagmiddag werd er een feestelijke bijeenkomst georganiseerd in de Tuinkamer van Munnekeweij.

Ruim 100 aanwezige vrijwilligers lieten zich eens lekker verwennen door het personeel van het woonzorgcentrum die voor deze bedankmiddag vrijwillig hun inzet voor de vrijwilligers deden. Het thema was Italiaans en daar hoorde natuurlijk verschillende Italiaanse hapjes en drankjes bij. Het werd een gezellige bijeenkomst waarmee de vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet. 

Er zijn zo'n 175 vrijwilligers actief in Munnekeweij maar men kan nog steeds nieuwe vrijwilligers gebruiken. Wilt u zich als vrijwilliger inzetten dan kunt u kunnen dat melden bij Marijke den Elzen van Topaz Munnekeweij, Via Antiqua 25, telefoon 0252-375 544 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's redactie BON.