Datum: 26-10-2021 - 22:54
28
jul
'14

Met 600 bezoekers tijdens de braderie een topdag voor het NoVaTo-museum.

Met ruim 600 bezoekers was het tijdens de braderie afgelopen zaterdag een topdag voor het NoVaTo-museum!! Door de ballonnen, gesponsord door Suzannes Feestshop in de Havenstraat, was onze ingang goed herkenbaar! Er zijn verschillende bezoekers die maar liefst een uur binnen...

zijn geweest en bezoekers die binnen 2 minuten alweer buiten stonden. Bezoekers uit Canada en Duitsland en bezoekers die geïnteresseerd waren in de 3D-printer van de firma Builder 3D en de geprinte Witte Kerkjes, maar ook bezoekers die materiaal of diensten aangeboden hebben.

Onze 'filmzaal' was erg in trek, al zijn niet alle filmpjes die wij daar laten zien van goede kwaliteit. Heeft u een interessante film die wij onze bezoekers kunnen laten zien, dan zien wij u graag in het museum! Al met al een geweldige dag voor ons vrijwilligers!! Bedankt iedereen!!

U bent weer van harte welkom in het museum Noordwijkerhout van Toen - Zeestraat 3, de openingstijden zijn: donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13:00 - 16:00 uur. Klik hier voor de website.