Datum: 16-08-2022 - 21:41
05
jul
'14

Kinderkoor de Schalmei volop in de weer voor openluchtviering!

Kinderkoor de Schalmei van de St. Jozefkerk heeft afgelopen vrijdag 4 juli de laatste repetitie voor de zomerstop gehad. Deze repetitie was anders dan anders! Eerst zingen en daarna met elkaar een patatje eten om vervolgens onder begeleiding van Eefje van Schie, flink te knutselen...

aan de attributen voor de interactieve openluchtviering van morgen zondag 6 juli.

Benieuwd naar het resultaat? Kom dan aanstaande zondag 6 juli naar de tuin van de Sint Matthiaskerk. De viering begint om 10:00 uur en het adres is Herenweg 76 te Warmond. Deze viering staat in het teken van het verhaal van David en Goliath, waar Kinderkoor De Schalmei samen met 4 andere kinderkoren van onze parochie de krachten zullen bundelen. Onder leiding van Pastoor Goumans en Diaken Prins zullen de kinderen het verhaal naspelen en zingen.

Kinderkoor de Schalmei begint na de zomer weer op 5 september! Iedere vrijdag repeteren wij van 19.00u-20.00u in de Maasgaarde. Kom gezellig een keer kijken en meezingen! Neem voor meer informatie contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's PR