Datum: 26-09-2023 - 19:01
06
jun
'14

Victoriberg wordt mogelijk voor de 3e keer geasfalteerd.

In de gemeenteraadsvergadering vroeg de heer Brouwer van NZLokaal zich af hoe het college denkt over het voor de tweede keer geasfalteerde wegdek van de Victoriberg tussen de Zeestraat en het Kerkeland. De gemeente keurde de kwaliteit van het wegdek bij de eerste keer ook al af...

Nadat de weg onlangs opnieuw werd geasfalteerd is de gemeente ook dit keer weer niet tevreden met het geleverde werk van de aannemer. Het lijkt wel iets beter maar voldoet het wegdek volgens wethouder Knapp nog steeds niet, wat je van een nieuwe weg mag verwachten.

Wethouder Knapp heeft op 12 juni een stevig gesprek met de aannemer Vermeulen en hij verwacht dat de bewoners rondom de Victoriberg helaas nog een keer last zullen krijgen van de werkzaamheden. Het gaat dan wel goed onderzocht worden wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden, want om de bewoners voor de derde keer uit hun slaap te houden gaat wel erg ver. Maar ook het overdag afsluiten van het centrum is ook geen handige oplossing, aldus wethouder Knapp.

Foto's redactie BON.