Datum: 26-09-2020 - 10:26
07
jun
'14

Extra prijzen bij de Kokkerhoutse WK-voetbalpoule, dus doe mee!

Vanaf 12 juni start het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië, dat gaat ons hopelijk weer een aantal mooie voetbalwedstrijden opleveren. Vooral de wedstrijden van het Nederlands elftal zullen de Oranjesferen in ons land tot grote hoogte doen stijgen. Nu zeggen ze wel eens...

dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft en dat moet dan ook terug te zien zijn bij de eindresultaten van een voetbalpoule.

Nou dat komt dan even goed uit want Café van der Geest, Vink Multimedia en Blik Op Noordwijkerhout hebben de handen ineen geslagen en hebben de "Kokkerhoutse WK-voetbalpoule" opgezet. De deelname aan deze voetbalpoule kost € 5,- en de totale inleg van de deelnemers wordt uitgekeerd aan de drie personen die aan het eind van de rit, de meeste punten hebben verzameld bij het voorspellen van de uitslagen (en meer) van alle wedstrijden. Waarbij plaats één 50% van de totale inleg oplevert voor de winnaar, nummer twee krijgt 30% en nummer drie wint 20% van de inleg. Dus hoe meer deelnemers, des te hoger zullen uitgekeerde geldprijzen worden.

Denk niet ik doe niet mee, omdat ik heb nooit geluk of verstand van voetbal heb, want de organisatie heeft er voor gezorgd dat er op een aantal willekeurige plaatsen op de ranglijst verschillende leuke prijzen te winnen zijn.

Plaats - prijs > beschikbaar gesteld door:
1 - 50% van de inleg
2 - 30% van de inleg
3 - 20% van de inleg

5 - CD WK-oranjemix met kadobon twv € 15, > Vink Multimedia
7 - canvasfoto 60x40 Witte Kerk > Blik Op Noordwijkerhout
9 - CD WK-oranjemix met kadobon twv € 15, > Vink Multimedia
11 - Hele rookworst > Keurslagerij Koot
13 - 15 fluitjes Heineken t.w.v. € 35.- > Café van der Geest
15 - CD WK-oranjemix met kadobon twv € 15, > Vink Multimedia
17 - Hele rookworst > Keurslagerij Koot
19 - 15 fluitjes Heineken t.w.v. € 35.- > Café van der Geest
20 - CD WK-oranjemix met kadobon twv € 15, > Vink Multimedia
23 - Hele rookworst > Keurslagerij Koot
25 - CD WK-oranjemix met kadobon twv € 15, > Vink Multimedia
29 - 15 fluitjes Heineken t.w.v. € 35.- > Café van der Geest

U kunt de deelnameformulieren ophalen en voor 12 juni inleveren aan de bar bij Café van der Geest in de Zeestraat of in de winkel van Vink Multimedia in de Dorpsstraat. Het is ook mogelijk om de poule en spelregels (PDF) te downloaden en zelf uit te printen en bij de eerdere adressen in te leveren: Klik hier voor het downloaden van de deelnameformulieren.

De spelregels kunt hieronder lezen, we houden u tijdens het WK via BON regelmatig op de hoogte met een actuele ranglijst. We wensen u veel plezier met de voetbalpoule en het WK.
Klik op de foto voor een vergroting.