Datum: 03-06-2020 - 21:59
29
apr
'14

2 gewonden bij steekpartij Solassi. (16 foto's, update politieverslag)

Vanavond heeft er een steekpartij plaatsgevonden op Bungalowpark Sollasi in één van de duplexwoningen nabij de restaurants. De dader van de steekpartij kon onmiddellijk gearresteerd worden, bij de steekpartij zijn twee mannen gewond geraakt. Volgens een getuige was er van...

enige ruzie geen sprake bij het incident in de woning. De dader van de steekpartij is waarschijnlijk door een combinatie van slaappillen en alcohol volledig uit zijn dak gegaan, de politie heeft de zaak in onderzoek genomen.

Eén van de gewonden mannen kon lopend de ambulance (foto) bereiken met een wond op zijn rug, de andere man was er erger aan toe en is ook naar een ziekenhuis vervoerd. Een lifeliner was ook ter plaatste om assistentie te verlenen.

 

Politiebericht 29-04-2014:
De politie hield maandagavond 28 april een 29-jarige man aan op de Duinschooten in Noordwijkerhout. De man wordt ervan verdacht twee mannen te hebben neergestoken. De politie ontving rond 21.00 uur de melding van een steekincident op een recreatiepark op de Duinschooten. Eenmaal ter plaatse bleken twee getuigen (beide 23 jaar) de verdachte vast te houden.

De getuigen verklaarden dat zij op het park liepen en reageerden op hulpgeroep van, naar later bleek, één van de slachtoffers. Ze betraden de betreffende woning en troffen daar de verdachte aan die zich erg recalcitrant gedroeg. De getuigen alarmeerden direct de politie, die de man vervolgens aanhielden.

De slachtoffers (25- en 28-jarige mannen) zijn naar het ziekenhuis vervoerd en maken het naar omstandigheden goed. De verdachte is in verzekering gesteld. Alle verdachten hebben een Poolse nationaliteit en verblijven tijdelijk in Nederland.

 

Foto's redactie BON.