Datum: 06-08-2020 - 03:26
08
apr
'14

Golf voor iedereen bij Golfbaan Tespelduyn op 12 & 13 april.

Golfbaan Tespelduyn organiseert op zaterdag 12 en zondag 13 april Open Golfdagen. Men kan op ongedwongen wijze kennis maken met de golfsport. Op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom om gratis en op laagdrempelige wijze kennis te maken...

met golf. Zo kan er vrijblijvend deelgenomen worden aan golflessen en kunnen de oefenholes gespeeld worden. Tevens staat er een puttwedstrijdje op het programma. Echte uitdaging wordt geboden tijdens de ‘longest drive’-wedstrijd op de drivingrange. Tespelduyn heeft tijdens deze dagen tal van spectaculaire acties zodat er op interessante wijze kennis gemaakt kan worden met deze leuke sport.

Voor wie?
Mensen die kennis willen maken met de sport, golfers die de sport weer op willen pakken,  iedereen die zomaar een kijkje wil komen nemen of voor actieve golfers. Kortom; jong en oud, golfer en niet-golfer, iedereen is van harte welkom! Deelnemen aan de open dagen kan alleen, maar het is natuurlijk veel leuker om familie, vrienden of kennissen ook mee te nemen.

Een leuk programma is samengesteld om kennis te maken met de golfbaan, de golfpro's of de golfsport in het algemeen.

Programma:


Reeds in het bezit van het Golfvaardigheidsbewijs?

Speel dan mee met de 9 holes golfwedstrijd op zaterdag 12 april met start om 12.00 uur! Op zondag wordt men uitgedaagd voor de longest drive op de driving range met de Trackman. I.s.m. Ted’s Golfshop beschikken we hierbij over de beste drivers. De Trackman is een apparaat dat met behulp van radar gedetailleerde informatie geeft over de golfswing en balvlucht en wordt gebruikt door de beste golfspelers en coaches. De Trackman brengt elke slag en balvlucht precies in kaart. De informatie verschijnt na elke slag meteen op de monitor. Tijdens deze activiteit kunnen verschillende drivers getest worden om te ervaren welke driver goed bij de golfer past.

Golf is een prachtige sport en geschikt voor iedereen: jongeren, volwassenen, senioren, families en ook voor mensen met een fysieke beperking. Golf is gezond omdat u beweegt en lekker buiten bezig bent. Dat golf gezond is wordt bevestigd door een Zweeds wetenschappelijk onderzoek: golf verlengt uw leven met liefst 5 jaar!

Golf kan gespeeld worden wanneer je wilt, met wie je wilt, waar je wilt en hoe je wilt; in wedstrijdverband of recreatief. Iedereen kan individueel oefenen, met veel of weinig ambitie. Het leuke is dat het een heel leven lang gespeeld kan worden samen met partner, kinderen of kleinkinderen. Golf is ook een zeer sociale sport die met vrienden in de vrije natuur beoefend kan worden en waarbij het hele lichaam in beweging is. Bovendien is golf altijd anders. De omstandigheden wisselen, het weer varieert en de bal ligt nooit hetzelfde. Hoe lang duurt een rondje golf? Als je 9 holes speelt ben je niet langer dan 2 uur in de baan, zodat golfen ook in de drukst bezette agenda’s past.

Wat zijn de mogelijkheden?
Als je je komt oriënteren op de open dagen, kun je bijvoorbeeld tegen scherpe actietarieven een jaarkaart aanschaffen of besluiten om golfles te nemen. Golfbaan Tespelduyn is te vinden aan de Tespellaan 53, 2211 VT  Noordwijkerhout. Meer info: www.tespelduyn.nl