Datum: 10-07-2020 - 05:15
06
mrt
'14

Wethouder Knapp geeft startsein Bulb Trade Park.

Donderdagmiddag heeft wethouder Knapp en GOM (Greenport Ontwikkelingsmaatschappij) directeur Onno Zwart het bouwbord onthuld, waarmee het startsein is gegeven voor de realisatie van het nieuwe, hoogwaardige bedrijventerrein Bulb Trade Park op de hoek Herenweg en Delfweg...

Het bedrijf Westerbeek Bulb Company gaat zich als eerste bedrijf vestigen op Bulb Trade Park, volgende week wordt de eerste paal geslagen en men hoopt over een jaar het gebouw in gebruik te nemen.

Bulb Trade Park is het nieuwe, hoogwaardige bedrijventerrein voor moderne, internationaal opererende bloembollenhandels- en exportbedrijven en hulpbedrijven in de Greenport Duin- en Bollenstreek. Bulb Trade Park is gesitueerd aan de provinciale weg N206 aansluitend aan het bestaande bedrijventerrein Delfweg in Noordwijkerhout.

Greenport Ontwikkelingsmaatschappij ontwikkelt op deze locatie in totaal 9 ha bedrijventerrein en 9 ha landschappelijke inpassingszone, gesitueerd tussen het nieuwe bedrijventerrein en de bestaande golfbaan op het landgoed Tespelduyn. In de landschappelijke inpassingszone worden dertig kavels voor vrijstaande woningen op een tweetal wooneilanden ontwikkeld. De verkoop van deze woonkavels is gestart.

Bulb Trade Park biedt bedrijven de ruimte voor logistieke innovatie en innovatieve huisvestingsconcepten en stelt hen in staat optimaal te profiteren van te behalen schaalvoordelen op bijvoorbeeld het gebied van nutsvoorzieningen, transport, energie, duurzaamheid en terreinbeheer. De verkoop van de bedrijfskavels is gestart.

Foto's redactie BON