Datum: 09-07-2020 - 14:12
03
feb
'14

Verloving in Noordwijkerhout, wie is de Baal?

Dat het strak geklede stel in blauw en roze verliefd is nu wel zeker. De afgelopen dagen zijn ze op diverse plekken gespot waaruit duidelijk wordt dat er plannen zijn voor een huwelijk. Het samen uitzoeken van een trouwjurk en pak, ringen en bruidsboeket kan niets anders aanduiden...

dan dat deze tot over de oren verliefde personen in het huwelijksbootje zullen gaan stappen. Echter zal dan ook eindelijk eens bekend worden wie deze personen zijn en wat hun bedoelingen zijn? Tot voor kort leek het nog ver weg voordat iemand hier meer over te weten zou komen. Echter is er nu toch meer bekend.

Aankomende zondagmiddag blijkt er een feest in Café van der Geest plaats te vinden, het zogenaamde Boerenmatinee van carnavalsvereniging de Kaninefaaten. Het blijkt nu zo te zijn dat het strak geklede paar hier hun verloving bekend zal maken aan het hun zo eigen gemaakte dorp.

Het matinee start om 14.30 in Café van der Geest. Wij gaan in ieder geval bekijken wie deze personen nou precies zijn, want we branden van nieuwsgierigheid. En natuurlijk is een leuk feest ook nooit weg! Wie weet zien we jullie ook, het paar is immers zo verliefd dat ze dit het liefst met heel Noordwijkerhout willen delen.

 

Kom er achter zondag 9 februari in Café van der Geest om 14.30 uur. Tot zondag!