Datum: 04-06-2023 - 06:35
28
dec
'13

Coaches van The Voice Kids hebben spijt..... luister dan ook goed! (foto's en filmpje)

Als je pas 10 bent is het hartstikke goed en vrolijk gezongen, alles leuk en lief aan je, je ziet er fantastisch uit, ook nog zo'n naam en over een paar jaar lach je ons allemaal hartstikke uit. Zomaar wat commentaar van de coaches van The Voice Kids na het optreden van Guusje Schuit uit Noordwijkerhout...

Vooraf was er een leuk filmpje van de overval door Ferry Doedens op het schoolplein van de Regenboogschool (foto's van de overval) en Guusje presenteerde zich als een ervaren artieste voor het Nederlandse televisiepubliek. Maar helaas draaiden daarna de stoelen van Marco Borsato, Nick en Simon en Angela Groothuizen niet voor Guusje om en daar hadden de coaches, bekenden men later, allemaal heel erg spijt van.....tja.

Gelukkig is Guusje nog hartstikke jong en wil ze vast nog wel een keertje meedoen en laten we hopen dat de coaches dan wel hun oren goed open houden. Guusje heeft het hele gebeuren als super leuk ervaren en gaat gewoon lekker verder met zingen. We gaan nog veel van Guusje horen!

Het optreden en het commentaar is nogmaals te zien, klik op de foto. Verder hebben we nog wat foto's van de televisiebeelden gemaakt en afdrukken van Twitterberichten van Angela Groothuizen en Ferry Doedens van na het optreden.