Datum: 27-09-2023 - 23:15
23
dec
'13

Noordwijkerhout geeft gul "€ 7013,65" aan Het Glazen Huis. (update foto's-filmpjes)

Om 18.00 uur kwam er een einde aan de opsluiting van de DJ's in Het Glazen Huis van Noordwijkerhout op de Steeg. De vier prinsessen deden de deur open voor de kanjers Jim Heineman, Nico Postma, Marc van der Molen en Gilbert Verhaar, de DJ's van Het Glazen Huis. Eenmaal buiten kon...

het ingezamelde bedrag van het weekend bekend worden gemaakt. Er is door Noordwijkerhout dit jaar maar liefst een bedrag van € 7013,65 opgehaald voor het Rode Kruis met de actie Serious Request.

Vele gulle gevers kwamen op de laatste dag nog even langs, te veel om op te noemen. Een klein of een groot bedrag het maakt niet uit, het gaat om het initiatief dat vele mensen hebben genomen. Maar het bedrag van € 1011,65 wat de jongeren van X-out inzamelden was toch wel een hele opvallende, hulde!

Ook op de laatste dag waren er optredens te bewonderen van de zanger Paul Sellers, de Band ROVED en zanger Martijn Stam (zie filmpje). Als klap op de vuurpijl kwamen om 17.00 uur de vier prinsenparen van de carnavalsverenigingen met hun gevolg langs, om de opbrengst bekend te maken van de verkoop van de actie met de verkochte diners.

Prins Carpenter en Prinses Cabana van de Kaninefaaten, Prins Renovatio en Prinses Muscari van de Keiebijters, Prins Will den 1e en Prinses Kate van de Vikings en Prins Moesico en Prinses Vemicia van de Duinknijnen konden aan de organisatie meedelen dat ze € 2211,- gaan overmaken naar het goede doel. Een fantastische actie welke uitgebreid gevierd werd, met een polonaise onder leiding van de Koetillers.

De organisatie wil graag iedereen bedanken die gedoneerd of gesponsord heeft, van één euro tot een paar honderd euro. Met zijn allen hadden we hetzelfde doel voor ogen "het goede doel van Serious Request". Iedereen heeft op zijn manier en met zijn middelen een steentje bijgedragen aan het fantastische eindbedrag van € 7013,65 en daar mogen we in Noordwijkerhout best weer heel TROTS op zijn. Voor meer info kijk op Het Glazen Noordwijkerhout.

Foto´s en filmpjes redactie van BON en foto's van Snapshot-JP.