Datum: 17-10-2021 - 03:00
09
nov
'13

Joke Verheij maakt de lekkerste taart en fancy fair Witte Kerk groot succes.

De lekkerste en mooiste taart van "heel Noordwijkerhout bakt" werd volgens de vakjury Koos de Vroomen en Rene van Eeden gemaakt door Joke Verheij. Joke had het kunstwerk van Natacha Hulsebosch in de taart verwerkt. De publieksprijs ging naar de taart van Fokelien Elgersma...

Aan eind van de dag was voorzitter Jos van den Burg van Stichting Vrienden van de Witte Kerk, uitermate tevreden over het verloop van de fancy fair. De belangstelling was boven verwachting, meer dan 200 belangstellenden brachten een bezoekje aan de Witte Kerk. Jos kon helaas niet aangeven wat de opbrengst van de dag was geworden, er moest nog een telling plaatsvinden.

Voor de wedstrijd werden zo'n 20 taarten aangeleverd en die zijn later door bezoekers van de fancy fair, tegen betaling van een euro per punt, opgegeten. Bij de kraampjes werden er veel spulletjes verkocht en voor € 5,- kon men deelnemen aan een leuke workshop bloemschikken bij Lucinda van der Ploeg. De wedstrijd van het raden hoeveel knikkers zitten er in deze glazen pot werd gewonnen door Sofie Willemse. Het waren 200 knikkers en Sofie won daarmee een MP3 speler mee.

Foto's met logo redactie BON, foto's zonder logo Wendy van Schie (mobiel).

{gallery}4525{/gallery}