Datum: 20-09-2020 - 18:46
03
sep
'13

Dichttimmeren Bouwmeester van de baan.

Mede-eigenaar Nulkes van de Bouwmeester was het onlangs spuugzat, door de leegstand werd de onderdoorgang langs de raampartij steeds meer een rotzooitje. Er wordt door mensen geürineerd, vindt hij er hondendrollen en geparkeerde fietsen beschadigen zijn ramen. De Gemeente...

liet de redactie van BON weten, dat men contact heeft opgenomen met de eigenaren van De Bouwmeester. Deze bevestigden dat zij veel overlast ervaarden (urineren/hondenpoep etc) en wilden via het afsluiten van de onderdoorgang gedurende de kermis erger voorkomen. Inmiddels hebben de eigenaren besloten om in goed overleg met de directe omgeving de afsluiting te verwijderen. Gehoopt wordt dat er binnen de kaders van het bestemmingsplan, een snelle invulling van de commerciële ruimten in De Bouwmeester kan plaatsvinden.

De Gemeente heeft het veel besproken pand "de Bouwmeester" ingedeeld als horeca-categorie 1. Het is dan ingedeeld als lichte horeca, hieronder vallen een ijssalon, theehuisje, croissanterie, dagcafé of een dagrestaurant en dit soort horeca moet om 22.00 uur de deur sluiten.