Datum: 19-04-2019 - 20:14
01
jul
'13

Stropers winnen het zonnige "Dollen tussen de Bollen" (update: uitslagen, filmpje, foto's)

Er deden maar liefst 14 kapellen mee aan het 13de boerenblaaskapellenfestival Dollen tussen de Bollen in het centrum van Noordwijkerhout. Na een aantal jaren of te slecht of te warm weer, waren het dit jaar de perfecte weersomstandigheden voor Dollen tussen de Bollen...

Een lekker zonnetje, niet te warm en zo waar geen spatje regen, zorgde mede voor veel bezoekers. De organisatie van DTDB door de Koetillers zat weer goed in elkaar en de 14 kapellen zorgden voor de broodnodige gezellige muzikale klanken. Aan het eind van deze dag bleek dat de Stropers de wisselbeker als winnaar, net als in 2011 mee naar De Zilk mochten nemen. Een mooie overwinning op een mooie, zonnige en gezellige dag in Noordwijkerhout. Annelies de Koning van de Partyband Leiden werd de muzikant(e) van de dag en de saxofoniste van de Damstampers kreeg de aanmoedigingsprijs (zie foto's).

De andere Noordwijkerhoutse kapellen zoals de Keietoeters (met hun nieuwe kleding van Suzanne's Feestshop) behaalde een 6de plaats en Nix Dus werd 10de in de ranglijst.

De 130 foto's in de fotogalerij en het filmpje van de finale zijn van de redactie van BON. Alle uitslagen staan hieronder en wilt u nog meer foto's zien dan kunt u naar volgende websites bezoeken:
Website Koetillers, klik hier.
Facebook Koetillers, klik hier.
Website JP/Snapshot, klik hier.
Website Marc vd Molen, klik hier.

Klik op de uitslagen voor een vergroting.

{gallery}3707{/gallery}