Datum: 04-02-2023 - 17:08
Aanbiedingen met (weekend)voordeel op de
BON-actiepagina, klik hier. (nieuw Slagerij Klein)

 

06
jun
'13

Viaducten N206 worden in 2014 vervangen.

De planning van de Provincie Zuid-Holland is, dat men vanaf december 2013 werkzaamheden gaat verrichten aan de N206. Afgelopen woensdagavond was er een inloopavond op de Regenboogschool, vlakbij de twee viaducten die vervangen gaan worden. De N206 krijgt...

op verschillende plaatsen een onderhoudsbeurt. Dit gebeurt op een aantal plekken met een nieuwe deklaag, die het geluid moet gaan dempen en worden er diverse reparatiewerkzaamheden verricht. Op de hoogte van het tankstation (vlakbij de Corneliabrug) wordt het de automobilisten, rijdend van Noordwijk naar De Zilk, onmogelijk gemaakt op die plek te keren om naar het tankstation te gaan. Dit zorgt op dit moment voor gevaarlijke situaties.

Het meeste werk zit hem in de vervanging van de viaducten over de Van der Weijdenlaan en het iets verderop gelegen viaduct over de Guldemondsloot. De N206 zal tijdens de werkzaamheden niet worden afgesloten. De werkzaamheden aan de viaducten verlopen gefaseerd, de N206 is op die plaatsen breed genoeg om het verkeer langs de werkzaamheden te leiden. Enig oponthoud zal er zeker geregeld plaatsvinden, maar zoveel mogelijk tijdens de rustige delen van de dag. Het verkeer onder het viaduct over de van der Weijdenlaan zal wel geregeld moeten omrijden. De verwachting van de Provincie is dat de werkzaamheden tot eind 2014 zullen gaan duren.

Op de foto's kunt u zien waar men de omleiding gaat aanleggen.