Datum: 26-10-2021 - 22:51
25
me
'13

Opening van het Ontmoetingscentrum Dementie in Munnekeweij.

Maanden van voorbereiding gingen er aan vooraf, maar donderdag 16 mei was het dan toch echt zover dat het Ontmoetingscentrum Dementie (OCD) in Munnekeweij officieel werd geopend. Deze bijzondere dag werd natuurlijk gestart met koffie en een heerlijk...

gebakje voor cliënten en mantelzorgers. Daarna maakten we samen een eiersalade waarvan gesmuld werd tijdens de lunch voor cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en personeel van het OCD in de Tuinkamer. Ook wethouder de Haas nam plaats aan deze feestelijke dis.

Aan het begin van de middag was het moment daar. De officiële opening van het OCD vond plaats door wethouder de Haas die een speciale deur (van papier) letterlijk open maakte, waarna met een glas champagne op dit heuglijke feit getoast werd.

De hele middag was het nog een komen en gaan van gasten die ons kwamen feliciteren met de opening. Dit alles onder het genot van een lekker drankje en hapjes. Bovendien werd de middag muzikaal omlijst door De Vrolijke Muzikanten die er met hun muziek een gezellig feest van maakte.

Vol enthousiasme gaan wij nu verder met het Ontmoetingscentrum. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt  u een keertje komen kijken? De deur staat altijd voor u open!
Foto's PR.