Datum: 23-09-2023 - 03:41
24
dec
'12

Opbrengst actie Glazen Huis Noordwijkerhout minimaal € 9450,-. (update foto's + filmpjes)

Het Glazen Huis Noordwijkerhout heeft tot aan de sluiting van 18.00 uur minimaal een bedrag van € 9.450,- opgeleverd voor Serious Request. Het bedrag kan de komende dagen iets hoger worden omdat nog niet alle bankstortingen binnen zijn. Op de laatste dag kwam er nog flink wat geld door de brievenbus...

De Victorschool zamelde met de kinderkerstmarkt een mooi bedrag in van maar liefst € 400,- voor de actie. Vele gulle gevers kwamen langs, te veel om op te noemen. Een klein of een groot bedrag, het maakt niet uit, het gaat om het initiatief dat vele mensen hebben genomen. Als klap op de vuurpijl kwamen om 17.00 uur de vier prinsenparen van de carnavalsverenigingen met hun gevolg langs, om de opbrengst bekend te maken van de verkoop van de actie met de verkochte diners.

Prins Forus en Prinses Fatum van de Kaninefaaten, Prins Hubertus en Prinses Diana van de Keiebijters, Prins Thor en Prinses Freya van de Vikings en Prins Taurus en Prinses Delphini van de Duinknijnen konden aan de organisatie meedelen dat ze € 3000,- gaan overmaken naar het goede doel. Een fantastische actie welke uitgebreid op De Steeg gevierd werd met een polonaise en de Noordwijkerhoutse wals.

De vier dj's Gilbert Verhaar, Marco van der Hoorn, Sander de Vlieger, Mark Kleinen en de razende reporter Nico Postma werden zondag om 18.00 uur uit het Glazen Huis op de Steeg bevrijd door Prins Forus samen met Prinses Fatum van de Kaninefaaten. De organisatie van Het Glazen Huis heeft het voornemen om na het succes van 2012, volgend jaar toch een verbeterde versie te organiseren.

De organisatie wil iedereen bedanken die gedoneerd heeft, van één euro tot een paar honderd euro. Met zijn allen hadden we hetzelfde doel voor ogen "het goede doel van Serious Request". Iedereen heeft op zijn manier en met zijn middelen een steentje bijgedragen aan het fantastische (minimale) eindbedrag van € 9450,-!!! en daar mogen we in Noordwijkerhout best heel TROTS op zijn.

De reactie heeft heel veel foto's en filmpjes voor u. Maar ook via de website van Het Glazen Huis Noordwijkerhout kunt binnenkort de foto's van Rick van Zelst bekijken. In de fotogalerij staan ook nog een aantal foto's, veel kijkplezier.


Het openen van de deur en het vrijlaten van de DJ's en de
bekendmaking van de opbrengst van minimaal € 9450,-


Prinsenparen bieden € 3000,- aan Het Glazen Huis.


Optreden Gerrit Heen en Weer en Gast-DJ Pieter Vink