Datum: 19-04-2019 - 21:04
23
dec
'12

Dag 2 van Het Glazen Huis met heel veel regen, maar gelukkig is daar de Noordwijkerhouter!

Regen, regen en nog eens regen, maar daar zijn de Keietoeters en dan wordt je toch weer vrolijk met de Noordwijkerhoutse wals op De Steeg in Noordwijkerhout. De Keietoeters één van de favoriete boerenblaaskapellen van Jan Aartman de Gast-DJ van deze avond...

Jan, de president van de Kaninefaaten, had het prima naar het zin daar achter die draaitafel en ondanks de regen waren er toch aardig wat "diehard-fans" op het optreden van de Keietoeters afgekomen. Gezellig even polonaise lopen en tot slot de Noordwijkerhoutse wals meeblerren, de avond kan dan niet meer stuk en zeker als er ook nog aardig wat donaties in de brievenbus worden gedaan.

Actie van de Regenboogschool
Eerder op dag konden we de komst van de kinderen en ouders van de Regenboogschool verwelkomen. Namens de OC van deze school kon men maar liefst € 237,50 in de brievenbus laten glijden. Dit was bij elkaar verzameld door het inzamelen van lege statiegeldflessen, een heel mooi bedrag voor een heel mooi doel. De foto's staan in de fotogalerij.

Op het filmpje staan DJ-Jan en de Keietoeters, en in de fotogalerij zijn er foto's van de Regenboogschool (PR) en de redactie van BON en PR.