Datum: 01-02-2023 - 09:36
17
dec
'12

Prins Carnaval gaat voor u koken, koop een diner en de opbrengst is voor Actie Glazen Huis.

De prinsenparen van de Noordwijkerhoutse en Zilkse carnavalsverenigingen komen ook in actie voor Het Glazen Huis Noordwijkerhout. Ze gaan overheerlijke diners verkopen, welke uitgeserveerd gaan worden bij Restaurant Zegers Herenweg. Een diner kost u dan € 50,- incl. 5 consumpties....

de opbrengst is natuurlijk voor de actie van Het Glazen Huis Noordwijkerhout. Daar komt nog bij dat de prinsen zelf voor u gaan koken en de adjudanten worden ingezet om het diner aan de gasten te serveren. De kopers van de diners mogen samen aan tafel gaan zitten met Prinses Fatum van de Kaninefaaten, Prinses Delphini van de Duinknijnen, Prinses Diana van de Keiebijters, Prinses Freya van de Vikings.

Een unieke gebeurtenis en er wordt ook nog eens een heel goed doel mee gesteund, dus daar moet u bijzijn. Iedereen die één van de 80 beschikbare diners wil kopen, kan zich vanaf nu aanmelden tot en met vrijdag 21 december, wees er snel bij want de verkoop is al begonnen. De prinsenparen kunnen dan in het weekend de cheque met het opgehaalde bedrag aan de DJ's in het Glazen Huis op de Steeg overhandigen.

Het diner zal plaatsvinden op vrijdag 22 februari 2013 na het carnaval. Voor aanmeldingen of informatie kunt u contact opnemen met één van de volgende prinsen via de mail: Prins Hubertus van de Keiebijters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Prins Prins Forus van de Kaninefaaten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via de website www.glazenhuisnoordwijkerhout.nl kunt u alle actie´s blijven volgen. U kunt ook via Het Glazen Huis met uw actie de benodigde publiciteit vragen, mail naar info@glazenhuisnoordwijkerhout of bel Sieme Nulkes, 06-21530822

Foto's PR. v.l.n.r. :
Prinses Diana van de Keiebijters, Prinses Fatum van de Kaninefaaten,
Prinses Freya van de Vikings, Prinses Delphini van de Duinknijnen

Foto's PR. v.l.n.r. :
Prins Forus van de Kaninefaaten, Prins Hubertus van de Keiebijters,
Prins Thor van de Vikings, Prins Taurus van de Duinknijnen