Datum: 18-01-2022 - 16:54
30
nov
'12

Grote zoekactie naar teckel Quirine in het duin bij de Duindamse Slag.

Sinds 3 oktober wordt de ruwhaar teckel Quirine vermist, hij is dus al een maand zoek. Quirine werd op 26 november nog wel in het duin bij de Duindamse Slag waargenomen. Op zaterdag 1 december om 13.30u en zondag 2 december om 13.30u (hopelijk niet nodig!) vindt er een zoektocht...

plaats naar Quirine. U kunt mee helpen zoeken, aanmelden kunt u zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef aan welke dag u kunt komen en laat u mobiele nummer achter. Verzamelen op parkeerplaats Duindamse Slag (bij Duinweg) Van daaruit gaan twee groepen lopen, één groep loopt door duinen aan tot Noordwijk (= ca 4 km), één groep loopt door duinen aan tot Langevelderslag (ca.4 km).

Omdat Quirine nu al weer een paar dagen niet meer gesignaleerd is, weten we ook niet waar ze nu uithangt. Vandaar dus die twee richtingen. AUB geen grote honden mee, daar is Quirine bang voor. Mochten er toch grote honden bij zijn en Quirine wordt gezien, benader haar dan niet met die hond.

Quirine is geen allemansvriendje en zal niet zomaar naar je toekomen, dat heeft de ervaring inmiddels nog eens extra bevestigd. Het beste is om op de grond te gaan zitten en haar met hoge stem en met wat brokjes o.i.d. proberen naar je toe te lokken.

Zodra Quirine gesignaleerd wordt, bel je naar dit nummer: 06-81669528, Letty (baasje) en alle andere speurneuzen worden dan geïnformeerd. Kaartjes van het gebied kan men indien nodig mailen.

Signalement Quirine:
Ze is zwartgetijgerd met tan (= zwart, met bruine poten en snoet en witte vlekjes over het zwart). Heeft donkere ogen met onderaan in linkeroog stukje blauw. Ze draagt een vlooienband en een roze Rogz halsband met daraan een metalen dog tag. Ze is 4 jaar oud en gesteriliseerd en gechipt. Ze is zoekgeraakt in de zeereep langs het strand ten zuiden van Noordwijk tussen strandopgangen A en B.

N.B: Quirine heeft dringend medicijnen nodig wegens chronische ziekte!!!!

N.B. De vinder of de persoon met de gouden tip die leidt tot het thuiskomen van Quirine wacht een hoge beloning!

Voor meer foto's van Quirine klik hier.