Datum: 31-07-2021 - 18:22
10
nov
'12

Politie zet helikopter in, op zoek naar inbrekers in De Zilk. (update 20.37 uur)

Tussen 17.30 en 21.00 uur is er in De Zilk een grote zoekactie geweest naar inbrekers. Diverse politiepatrouilles werden ingezet en zelfs een politiehelikopter vloog met een zoeklicht boven De Zilk. In een woning op Remmerswaalstraat werd in het begin van de avond ingebroken, één dader werd op heterdaad...

betrapt en aangehouden. Naar mogelijk twee andere inbrekers is eerste instantie een uur lang gezocht. Het dorp werd door de politie afgezet en iedereen die het dorp in of uit wilde onderging een controle. De politie heeft ook een zoekactie huis aan huis in de nabije omgeving gedaan. Later kwam er bericht dat er opnieuw werd gezocht en kwam ook de helikopter weer terug, maar uiteindelijk werd er niemand meer aangehouden.

Update 19.45 uur twitter politie HM: Zoekactie in De Zilk is afgelopen. Helaas de twee gevluchte inbrekers niet gevonden. De derde inbreker is op heterdaad aangehouden.

Update 20.37 uur twitter politie HM: Gevluchte inbreker #DeZilk weer gezien. Wordt in omgeving voetbalvelden gezocht naar man 25-30 jr, 1.90 m, beige jas, jeans en erg kort haar. Uiteindelijk niet gevonden.

 

Foto van mobieltje, het lichtpuntje is het zoeklicht van de helikopter.