Datum: 18-04-2021 - 01:44

04
nov
'12

VVSB-HBS na een 1-0 stand gestaakt door te veel regen, een beetje jammer.

Voorafgaande aan de wedstrijd VVSB-HBS is Bart Duijndam gehuldigd voor zijn 200ste wedstrijd in het eerste van VVSB.
De wedstrijd begon begon gelijk opgaand en na de eerste tien minuten waren er van beide kanten nog geen echte kansen te noteren. Plotseling uit het niets...

zorgde Thabiso van Zeijl, uit een voorzet van Koen Bosma, in de 12de minuut voor de 1-0 voor de thuisclub. In het verloop van de eerste helft kreeg VVSB wel de meeste kansen, maar ook de regen kreeg alle kans om zich te onderscheiden. Het weer kreeg een invloed op het spel en kon je zien dat glijpartijen, doorgeschoten ballen en loslatende ballen de overhand kregen. Dit verhoogde wel de amusementswaarde van de wedstrijd, maar uiteindelijk had VVSB wel het iets betere van het spel en dat beloofde wel wat voor de tweede helft.

Zeker in het achterhoofd dat HBS eerder deze week de zware bekerwedstrijd had gespeeld tegen NAC, moesten er punten te halen zijn tegen deze club. Maar helaas werd dit uitgesteld want na 7 minuten in de tweede helft, is de wedstrijd door de scheidsrechter gestaakt vanwege onveilige omstandigheden. Welke die waren konden we als publiek niet ontdekken, geen plassen op het veld, geen blessures of opvliegende pollen. We denken dat de scheidsrechter het gewoon een beetje koud kreeg, iets anders konden we niet verzinnen......maar goed wordt dus vervolgd.

Foto's zijn van de redactie en van fotograaf Tino, klik hier voor zijn website voor meer foto's.