Datum: 16-09-2021 - 21:43
27
me
'17

Inschrijving nieuwe woningen Maandagsewetering van start.

In maart zijn de boven- en benedenwoningen nr. 33 t/m 77 aan de Maandagsewetering in opdracht van Woningstichting Sint Antonius van Padua gesloopt en gaan nu plaatsmaken voor 24 nieuwe woningen. Op de plaats van de huidige woningen die begin jaren 60 gebouwd zijn...

komen 8 beneden- en 16 bovenwoningen (zie fototekening in de fotogalerij). De benedenwoningen hebben ongeveer dezelfde afmeting als de oude woningen. De bovenwoningen zijn kleiner omdat de kap een verdieping lager begint.

Tussen de twee gebouwen komt een blok te staan met alle bergingen voor de bovenwoningen. De gevels worden opgetrokken van een mooie steen (zoals plan Puyckendam) en de daken worden gedekt met antracietkleurige gebakken pannen.

Na de sloop is afgelopen weken de bouw van start gegaan en de oplevering volgt aan het einde van 2017. U kunt zich, als u voldoet aan de voorwaarden, tot en met 5 juni inschrijven op deze woningen via de website van Woningnet, klik hier. Bekijk hieronder de advertentie voor meer informatie.


Foto's BON. Tekening PR.