Datum: 26-10-2021 - 11:49
15
apr
'17

Bezoekers genieten van het festival 'Beers & Tulips' van Como & Co. (foto's)

Op zaterdag 15 april organiseerde Como & Co in samenwerking met Scheldebrouwerij voor de 2e keer het 'Beers & Tulips' festival aan het Oosterduinse meer. Het evenement werd zeer goed bezocht waarbij de bezoekers konden genieten van de verschillende bieren van 3 lokale...

brouwerijen waaronder de Scheldebrouwerij, Two chefs brewing en Brouwerij Pronk. Maar ook kon men genieten van een lekker hapje van lokale foodtrucks: Eat Dutch Waffles, Koffieshop August, Jeffrey's burger bar en Como & Co met verse pizza's en de Oklahoma Country smoker.

Tijdens het drankje en hapje speelden er diverse muziekstijlen van LIVE tot discotheek. Zo waren er de Radio de Koperen Hond, Robbert Fossen en Thomas Toussaint met heerlijk muziek. Voor de kids was er een groot springkussen aanwezig en met redelijk mooi weer met en af en toe een wolkje tussendoor mocht de pret voor de bezoekers absoluut niet drukken.


Op de eerste foto's kunt u het prachtige decor bij Como & Co. van heel veel kleurrijke tulpen bekijken. Zo deed bij aankomst op de Boekhorsterweg, het net op tijd bloeiende tulpenuitzicht, de naam 'Beers & Tulips festival' heel veel eer aan.

 

Het was er een ware bloemenzee van schitterende tulpen met hier en daar wat accenten van hyacinten, dit in een indrukwekkende bloemenshow door inbreng van lokale kwekerijen en De Bloemenboot!.

Het was een prachtige dag en beleving voor de vele bezoekers van de regio en ver daar buiten. Het evenement duurde tot 20.30 uur en ging iedereen met een goed gevoel terugkijkend op een mooi festival Beers & Tulips weer huiswaarts.

Foto's en tekst: BON.

 

Later deze week volgen nog de foto's van JP op Snapshot