Datum: 06-06-2023 - 09:07
29
mrt
'17

Prinsenhof viert honderdjarig bestaan van schoolgebouw. (foto's)

Vanochtend vond op de Prinsenhof de feestelijke opening plaats van het schoolproject ter viering van het honderdjarig bestaan van het schoolgebouw. In de feestweek van 29 maart t/m 7 april vinden allerlei leuke en leerzame activiteiten plaats zoals een vossenjacht...

diverse workshops en lessen die ingaan op de geschiedenis van Noordwijkerhout en ter afsluiting een fancy fair.

Het was een vrolijke boel op school vanochtend. De leerlingen mochten in oud-Hollandse kledij op school komen en er werden sepia klassenfoto’s gemaakt. Shantykoor het Bollenhart luisterde de opening op met oud-Hollandse liederen en natuurlijk het volkslied van Noordwijkerhout.

Nieuw logo
Het is ook tijd voor vernieuwing en schooldirecteur Chris de Ruijter introduceerde een nieuw logo. Door middel van het hijsen van een vlag werd het logo onthuld terwijl het Prinsenhof lied werd gezongen. De oudervereniging in samenwerking met Bakker van Eeden zorgde voor een verrassing: een megataart met het nieuwe logo voor alle vijfhonderd leerlingen en medewerkers van de Prinsenhof.

7 april Fancy fair
Tijdens de fancy fair op vrijdag 7 april van 16:00 tot 18:00 uur opent de school haar deuren voor alle belangstellenden, iedereen is welkom om de school weer eens van binnen te bekijken en te snuffelen langs de vele kraampjes met mooie eigen gemaakte fabricaten, spelletjes te spelen, een gokje te wagen bij het Rad van Fortuin en te genieten op het horecaplein.

Om 18:00 start een kunstveiling waarbij schilderijen van leerlingen onder de hamer gaan. De opbrengst is voor de jongeren én de ouderen van Noordwijkerhout; de helft gaat naar het opknappen van het schoolplein en onder het motto de jongeren helpen de ouderen gaat de andere helft naar de activiteitenbegeleiding van Topaz Munnekeweij.

 

Foto's BON.