Datum: 17-10-2021 - 20:59
08
mrt
'17

Sloop laatste gedeelte oud-Puyckendam van start gegaan.

Wat in de zomer van 2013 begon met de sloop van 'Oud-Puyckendam' en de bouw van de eerste 12 appartementen (Hofwijk) aan de Pilarenlaan naast de Victorschool, zijn in december 2016 de laatste woningen en in januari 2017 de nieuwe welzijnsruimte in gebruik genomen....

De 26 huurappartementen in het gebouw Puyckendam tegenover de VOMAR zijn al sinds 6 oktober 2016 opgeleverd en bewoond. Vanaf 9 december zijn de sleutels aan de 27 kopers en 7 huurders van de appartementen in het gebouw Koetshuis (de toren) overhandigd. Aansluitend werden daarna ook de welzijnsruimten op de begane grond van gebouw Puyckendam opgeleverd.

Deze week (1e week maart 2017) is men gestart met de sloop van het laatste gedeelte van oud-Puyckendam en de oude welzijnsruimte (zie foto's). Na de sloop zal de vrijgekomen ruimte ingericht gaan worden als tuin inclusief jeu-de-boulesbanen en een parkeerterrein (zie laatste fototekening).

Herinrichting Pilarenlaan
.
In het eerste half jaar van 2017 gaat de gemeente Noordwijkerhout de Pilarenlaan vanaf het speelveld (hoek Parnassialaan-Pilarenlaan) tot aan de VOMAR opnieuw bestraten. Bij deze werkzaamheden wordt ook de S-bocht verlegd en komen er parkeerplaatsen bij tussen Hofwijk en de Victorschool, op dit terrein hebben de bouwketen gestaan.

Foto's sloop: Dirk Klinkenberg. Fototekening PR.