Datum: 02-10-2023 - 16:53
25
feb
'17

Een Blik Op de passievolle carnavalsoptocht 2017 door Kokkerhout. (141 foto's)

Onder toeziend oog van vele carnavalisten vond om 12.44 uur de overdracht plaats van de Kokkerhoutse sleutel bij het gemeentehuis. De burgemeester wilde de sleutel pas overdragen aan Prins Music na een proeve van bekwaamheid. De Prins die bekend staat als een echte muziekman...

moest als dirigent de Koetillers aan het spelen en de dansmariekes aan het zingen krijgen. Dat viel toch niet mee voor de Prins, hij had er elf keer (en een beetje hulp) voor nodig om de boel aan de gang te krijgen met de Noordwijkerhoutse Wals tot gevolg. 

Burgemeester Goedhart kon daarmee de sleutel overdragen aan Prins Music en de carnavalsoptocht mocht van start gaan. De burgemeester is dit weekend weer even boer Goedhart, terwijl Prins Music met zijn Prinses Passie de komende dagen de scepter zwaaien in Kokkerhout.

Het was ook dit jaar opnieuw een fantastische optocht met zeer veel mooie wagens en deelnemers die allerlei onderwerpen op de hak namen. Het was, na wat regen in de ochtend, tijdens de optocht gelukkig droog weer en dus goed toeven langs de kant van de weg.

De 141 foto's in de fotogalerij zijn van de redactie van BON, later volgen de foto's van de prijsuitreiking in De Schelft.

Foto's BON