Datum: 22-09-2020 - 17:05
24
feb
'17

Senioren vieren uitbundig carnaval in een volle Schelft. (foto's)

De redactie van BON was vrijdagmiddag aanwezig bij de seniorenmiddag van de Kaninefaaten in De Schelft. Een volle zaal met een gevarieerd programma en een uitstekende verzorging met een drankje en een hapje, voor de rond de 1000 aanwezige senioren waren dit de...

ingrediënten voor een super gezellige Kokkerhoutse carnavalsmiddag.

Prins Music had Prinses Passie een middagje vrijaf gegeven (zie de hard-werkende foto) en zo stond hij met zijn schoonmoeder mevrouw van den Berg aan zijn zij op het podium. Zij kreeg als eerste een onderscheiding en een oorkonde uitgereikt en natuurlijk de drie zoenen van haar schoonzoon Prins Music.

De Prins had op deze middag voor nog een Noordwijkerhouterse een hoge onderscheiding in petto, Elma Hulspas-Jordaan werd op deze middag benoemd tot 'Commandeur in de orde van het Konijn en het Vat', dit voor heel veel bewezen diensten aan het Rijk der Kaninefaaten. Elma namens de Kaninefaaten en de rest van Kokkehout hartstikke bedankt voor je inzet.

Tijdens de seniorenmiddag zijn ook nog eens heel veel vrijwilligers m/v hard aan het werk om alle senioren van hun natje en een droogje te voorzien. Hulde aan al deze vrijwilligers!

Foto's BON.