Datum: 22-09-2020 - 16:27
24
feb
'17

Prinsenparen en Boerenpaar op carnavalstournee langs de basisscholen. (foto's)

Traditioneel bezoeken de verschillende Prinsenparen en het Boerenpaar op de vrijdag van het carnaval de basisscholen in Kokkerhout en in De Zilk. Als eerste bezochten Prins Music en Prinses Passie en Boer Wilhelmus en Boerin Loontje van de Kaninefaaten in de ochtend de onderbouw...

van de Regenboogschool en de Prinsenhofschool. Op beide scholen werd het extra gezellig want ook Prins Ramses met zijn 5 prinsessen van de Tulpkabouters liepen gezellig mee in de polonaise.

In de middag deden de Babyfaaten met Jeugdprins Fox en Jeugdprinses Judy met in hun kielzog de blaaskapel De Keietoeters, een carnavalstournee langs de bovenbouw van alle basisscholen in Noordwijkerhout. In de Victorschool was er bovendien een gezellige ontmoeting met Prins Victor en Prinses Victoria.

In De Zilk brachten de Dwergknijnen met Prins Sparkle en Prinses Shine samen met de Duinknijnen in de ochtend een bezoek aan de Egelantierschool en kinderopvang De Palmboom en in de middag was er een carnavalsjeugdmiddag in Trefcentrum De Duinpan.

Met al die carnavaleske bezoeken aan de basisscholen kun je wel zien dat het carnaval er bij jeugd met de paplepel wordt ingegoten en er daarmee weer een nieuwe generatie carnavalisten ontstaat.

Foto's Regenboog, Prinsenhof, Victorschool BON. > Foto's De Zilk PR.
(De foto's van de verschillende scholen beginnen bij hun eigen logo)

{gallery}12683{/gallery}