Datum: 06-07-2022 - 13:02
26
jan
'17

Gezellige en smakelijke eerste bijeenkomst van 'de Kletskop'. (foto's)

Na een inspirerende meedenkavond in de Victorparochie kwam een nieuwe groep van enthousiaste vrijwilligers tot de conclusie om leuke middagen voor een ieder van 30 jaar en ouder te organiseren. Men had ervaren dat er veel goede initiatieven in de loop van de jaren zijn weggevallen...

in het Victorhuis zoals bv, jongeren bijeenkomsten, katholiek vrouw gilde, bloemschikken, schilderlessen, enz enz. De nieuwe groep vindt het belangrijk om het ontmoeten weer meer centraal te stellen in het Victorhuis. Hoe leuk is het niet om elkaar weer eens te ontmoeten tijdens een gezellige middag of om een informatieve lezing te horen of om lekker creatief bezig te zijn.

Wat centraal staat is dat men jong en oud samen wil brengen bij gezellige middagen en daarbij activiteiten organiseren zodat men elkaar kan ontmoeten en helpen en van elkaar kan leren. Maar ook voor de jonge vaders en moeders die omkomen in alle dagelijkse stress, even ontstressen. De activiteiten zullen onder de naam 'de Kletskop' in het Victorhuis gaan plaatsvinden.

Woensdagmiddag 25 januari was de eerste gezellige en smakelijke bijeenkomst van 'de Kletskop' en daar kwamen rond de 60 bezoekers op af. Het thema was 'Een Hollandse middag' en met een optreden van het trio 'De Vrolijke Muzikanten' van Jos Disseldorp, werd met het meezingen van de Hollandse evergreens het thema volop eer aangedaan.

 

Een groep van 7 kinderen trad op met een eigen lied en liepen voorop in de polonaise en hielpen ook bij het uitserveren van de overheerlijke pannenkoeken. Ingrediënten voor de pannenkoeken en een kletskop bij de koffie zijn geschonken door de Vomar-supermarkt.

Na het overweldigende succes van deze Hollandse middag heeft men weer iets bijzonders voor u op de planning staan. Woensdagmiddag 15 februari is voor een ieder vanaf ongeveer 30 jaar tot ruim er boven en staat in het teken van de Valentijn. Een moment waar liefde voor jezelf even centraal komt te staan.

Hoe fijn is dat.... in deze hectische en drukke maatschappij. Men heeft Stylish Image uit Noordwijk gevraagd of zij een demo en lezing willen geven over kleur en stijlanalyse. Welke kleuren en stijl passen nu bij mij? Daarna zijn er verschillende korte behandelingen waar u uit kan kiezen om die te ondergaan.

 

Er komt een stoelmasseuse, voetreflextherapeute, shiatsu therapeute voor een handmassage en iemand die een reiki behandeling kan geven. Even jezelf centraal stellen en genieten. De Valentijnsmiddag wordt gehouden in het Victorhuis nabij de St. Victorkerk en is vrij toegankelijk.

Vooraf aanmelden is wel erg fijn, zodat men kan inschatten hoeveel mensen er komen.

U kunt zich opgeven bij:

Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot dan!!!                                                                                          
Lisette Boon (namens de werkgroep 'de Kletskop')

Foto's BON.