Datum: 26-10-2021 - 23:58
05
jan
'17

Avondvierdaagse Noordwijkerhout nieuw leven ingeblazen.

Met het ondertekenen van de stichtingsakte Avondvierdaagse Noordwijkerhout door het nieuw aangetreden bestuur van de stichting en notaris Frans van Loenhoud is het voortbestaan van dit wandelevenement in het bollendorp gewaarborgd. Woensdag 4 januari j.l....

zetten de drie nieuwe bestuursleden van de opgerichte stichting hun handtekening onder de oprichtingsakte. Hierdoor blijft het in 2017 en ook in de daaropvolgende jaren mogelijk om met name de Noordwijkerhoutse jeugd op vier avonden massaal op de been te brengen.

Eerder leek de Noordwijkerhoutse Avondvierdaagse definitief van de evenementen-agenda te verdwijnen wegens bestuurlijke, organisatorische en financiële problemen. Een stuurgroep slaagde er recent in om een jeugdig en enthousiast bestuur te formeren die het wandelevenement nieuw leven in gaat blazen.

Ilse Bierman (voorzitter), Inge van Kampen (secretaris) en Matthijs Schrama (penningmeester) ontwikkelen samen met de andere leden volop plannen om de Noordwijkerhoutse Avondvierdaagse begin juni als vanouds te laten verlopen met ‘een vernieuwend randje’.

Tekst Stichting Avondvierdaagse Noordwijkerhout. Foto's BON.
(eerste foto vlnr Ilse Bierman (voorzitter), Inge van Kampen (secretaris), Matthijs Schrama (penningmeester)